BejelentésJátékra pc!
Ha nincs konkrét elképzelése, mi szívesen segítünk!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A 2014. április 8.-i lejárati idő után semmilyen frissítés, hibajavítás nem érkezik a Microsofttól az Windows XP-re! Ezért potenciális veszélynek van kitéve a Windows XP-t használók számítógépe!

 

 

Kattints ide! A BIOS kezelésének alapjai Kattints ide! windows-7-telepiteseA Windows 7 telepítéséhez rendelkeznünk kell legalább a következő hardverekkel:
1 GHz 32-bit (x86) vagy 64-bit (x64) CPU 1 GiB RAM 32-bit vagy 2 GiB RAM 64-bit esetén (ajánlott ennek a duplája!) 16 GiB üres hely a merevlemezen 32 bit esetén, 64 bithez 20 GiBájt DirectX 9 kompatibilis videokártya, WDDM 1.0 vagy újabb driverrel Amennyiben nincsen üres partíciónk, ahová a Windowst telepíthetjük, előbb létre kell hoznunk azt. Kattints ide! windows-7-telepitese
Windows 7 Telepítése!
Indítsuk el a számítógépet úgy, hogy DVD-ről vagy az USB stickről bootoljon. Ehhez szerencsés esetben nem kell a BIOS-ban turkálni, elég, ha a gép indulásakor megnyomjuk az F8 vagy F12 billentyűt, hogy egy menüből kiválaszthassuk az indítóeszközt.Várjuk meg, amíg a Windows telepítő elindul a telepítő lemezről.


Windows 7 Operációs rendszer telepítése legalább egy 4GB-os Pendrive-ről!


 

Bootolható USB készítése a Windows 8 letölthető ISO változatából!

Vigyázzunk, mire telepítünk Windows 8.1-et!

 

Windows 8.1 telepítése lépésről lépésre!

 

Windows 7-8-8.1 telepítése USB-kulcsról (Pendrive)

 

Rufus

 

----------------------------------------------

...
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!